Studený ale zdravý oběd

Studeným obědem se nemusíme jen odbývat. Stačí mít dobré a čerstvé suroviny a pak i z mála vykouzlíte hotovou hostinu.

Zdravý rychlý studený oběd
Zdravý rychlý studený oběd

Já jsem si pro dnešek našla ve spíži rozpékací cibulovou bagetu (kupujeme v Makru). V lednici jsem popadla bůvolí mozzarellu, ředkvičky, rajčata a hobliny sýru parmezánového typu (báječná věc, objevili jsme ji v německém Kauflandu pod jejich private značkou Exquisit a jestli se nepletu, tak se tahle značka prodává už i u nás). Na zahradě jsem natrhala pažitku a petržel. K promazání jsem vzala lučinu a farmářské máslo. Nic víc potřeba není.

Zdravý rychlý studený oběd
Zdravý rychlý studený oběd

Příprava zabere deset minut (tak dlouho trvá rozpéct bagetu, mezitím si vše ostatní pokrájíte a připravíte).

Zdravý rychlý studený oběd
Zdravý rychlý studený oběd

A pak už jen dobrou chuť!

Zdravý rychlý studený oběd
Zdravý rychlý studený oběd

Mějte se krásně,
Peťa

Stojí za přečtení:

Pokud vás zajímají další návody jak posunout své šicí dovednosti o krok dál, doporučuji si projít:

Mohlo by vás zajímat:


Novinky z Prošikulky emailem

Chcete vědět, co je na blogu nového? Čas od času našim čtenářům zasíláme emailový zpravodaj, pokud chcete novinky dostávat, stačí se přihlásit k jeho odběru:

 Udělení souhlasu se zasíláním novinek: Souhlasím se zasíláním emailovým novinek ze serveru Prošikulky. Emaily neposíláme častěji než jednou týdně.



Co můžete očekávat: Pokud si nepřejete dále dostávat novinky, stačí jednoduše kliknout na odkaz Odhlásit v každém emailu, který vám pošleme, případně nám napiště Váš email na info@prosikulky.cz a my Váš email z naší databáze smažeme.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*